ajánlatkérés

A vendég adatai

  • db, db,
  • db, db, db
  • fő, fő, fő,

A hotel és a környezete

Miskolc városban, a belvárosához közel, Miskolctapolca kapujában, a Miskolci Egyetem területén, zöldövezetben található a minőségi szolgáltatást nyújtó UNI-HOTEL Diákotthon.

Egész évben szeptembertől júniusig 60 főt, nyári szezonban (július-augusztus hónapokban) 603 főt tudunk elhelyezni, igényes környezetben és szobákban.

A Diákhotel a PPP program („Public Private Partnership”) keretében, vállalkozói tőke bevonásával valósult meg, tulajdonosa az OTP Ingatlan Zrt. (www.otpirt.hu).  Projekttársasága a Miskolci Diákotthon Kft. A szállodát üzemeltető alvállalkozó a Jánosik és Társai Kft. (www.janosikkft.hu).

Miskolctapolca közelsége, az Egyetem adottságai, az előadótermek technikai felszereltsége, a minden igényt kielégítő sportkomplexum, valamint a nagyszámú szálláskapacitás egyedülálló lehetőséget biztosít a turistacsoportok fogadásától a nagy létszámú konferenciák megrendezéséig. Szállodánkat ajánljuk családi hétvégék eltöltésére, üdülésre, csoportos üdültetésre.

Ideális helyszíne vagyunk nyári táborok, évfolyam találkozók, esküvők, üzleti rendezvények, tréningek és társas rendezvények lebonyolítására.

Az UNI-HOTEL 2, 3, 4 ágyas szobákkal és kiemelt színvonalú apartmanokkal várja a vendégeit. A  4 ágyas szobák (2 db különálló 2 ágyas szoba középen vizesblokkal) kiválóan alkalmasak baráti társaságok és családok elhelyezésére.


Szállodánk jó kiindulópont kirándulásokhoz és a környék nevezetességeinek a megtekintéséhez.
„Tőlünk sok élmény csak karnyújtásnyira van!”
Vendégeinknek segítséget nyújtunk Miskolc város és környékének a megismeréséhez.
Várjuk szeretettel, legyen a Vendégünk!

 

Szobafoglalással kapcsolatban hívja a 46/560-250 -es telefonszámot, vagy írjon a szallas@uni-hotel.hu e-mail címre! Szállását online is lefoglalhatja.